In december mochten we voor DUC Marine Group een training verzorgen op locatie, veilig werken met hoge druk boven en onder water. Deze training hebben we speciaal ontwikkeld voor DUC Marine Group.

Wat zijn de risico’s? Wat is het werkgebied? en hoe borg je de kwaliteit en werking van het materieel? Deze vragen kwamen aan bod tijdens een interactieve training. Door tijdens de training in gesprek te gaan met de cursisten en diverse casu├»stieken te behandelen hebben we het veiligheidsbewustwording vergroot.

Deze training hebben we speciaal afgestemd op het werkveld van DUC, daarom hebben we veel aandacht besteed aan het veilig werken onder water. Ook de richtlijnen die daarvoor gelden hebben we in de training behandeld.

Na het volgen van deze training hebben de kandidaten een certificaat ontvangen.

Wilt u ook kennis met ons maken, of wilt u een bedrijfsspecifieke training? Dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Leave a comment