Heeft u al eens nagedacht om samen met uw buurtgenoten een AED te kopen? Onze collega en zijn buurt heeft recent gezamenlijk geld ingelegd en een AED aangeschaft. Daarnaast stimuleert de Gemeente ook het zichtbaar plaatsen van de AED’s. 

‘’Onze buurt is weer een stuk veiliger!’’

Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. Daarom is het van levensbelang dat in elke buurt een AED hangt. Iedereen mag, zonder training, een AED gebruiken.

Toch graag een AED en Reanimatie cursus volgen? Dat kan! Wij verzorgen onze AED en Reanimatie cursussen incompany. Dit betekent niet dat u alleen met uw collega’s de cursus kan volgen, uiteraard trainen we ook vriendengroepen of (buurt)verenigingen. Bekijk ook onze informatie over de AED en Reanimatie cursus

Interesse in onze cursus of een AED bij u in de buurt? Neem contact met ons op: info@tnoa.nl

Leave a comment