Started on 25 August 2018
op aanvraag

Een BHV incompany cursus is een BHV cursus op locatie. Wanneer je binnen je bedrijf meerdere mensen tegelijk wilt opleiden kunnen wij de cursus voor je op locatie verzorgen. Vanaf 6 of meer deelnemers is dit interessant. Uiteraard levert afname van een cursus voor meerdere personen je ook lagere cursuskosten per deelnemer op.

Binnen al onze trainingen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Ook blijven onze gezondheidsverklaring, onze checklist incompany en ons veiligheidsprotocol van kracht.

BHV OP LOCATIE: DE MOGELIJKHEDEN

Jouw medewerkers hoeven niet naar een van onze locaties te komen, maar wij geven de BHV cursus op locatie. Dit kan je eigen bedrijf zijn, maar desgewenst kunnen wij ook een andere locatie voor je regelen. Het voordeel van deze incompany cursus is dat wij de training kunnen afstemmen op de risico’s binnen je bedrijf, zodat jouw BHV’ers gericht kunnen oefenen met situaties die in een noodsituatie in jouw bedrijf kunnen voorkomen.
Wij bieden verschillende BHV op locatie cursussen aan. Hebben je medewerkers nog niet eerder een BHV cursus gevolgd? Dan is de Basis BHV incompany cursus de cursus om te volgen. In deze cursus worden jouw medewerkers opgeleid tot BHV’ers.

Heb je al BHV’ers binnen jouw bedrijf, maar verlopen hun certificaten binnenkort of willen ze de lesstof graag nog een keer herhalen? Dan is de BHV herhalingscursus de beste optie.

Ook wanneer je meerdere medewerkers wilt opleiden tot EHBO’ers kun je bij ons terecht. Bekijk hiervoor ons aanbod EHBO incompany cursussen.