€0.00 Shopping Cart 0 items - €0.00 0

Modern Education for Everyone Get Started Change is the End Result of true learning Read Our Stories Tomorrow Belongs to Those Who prepare for it today View Our Courses
Welcome to Academee

Unlock the Door of Freedom

january 27, 2016
How to Get Your Dream Work?

Free Introductory Seminar

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
short video tour

A Few Words About Us

Testimonials

What Our Students Say

VCA E-learning “Ik heb alleen examen gedaan en met thuisstudie de stof eigen gemaakt. Het examen heb op Urk in het examenlokaal gedaan van Ten Napel Opleidingen. Zoals ik Ten Napel ken ging het ook vandaag, alles goed georganiseerd met aandacht voor de mens. Philip die de examenkandidaten persoonlijk ontvangt en welkom heet en succes wenst, ook na al die jaren nog. Erg goed geregeld!”

Anna van Slooten

Anna van Slooten

Cursist VCA

Voor DMG heeft TNOA een duik specifieke cursus geschreven voor het gebruik van hogedrukspuiten tijdens duikwerkzaamheden en bovenwater bediening van de HD pomp.

De duik specifieke regels zijn door TNOA vertaald naar een duidelijke PowerPoint presentatie waarbij alle aspecten aan bod kwamen.

De cursus werd op locatie gegeven waardoor met eigen materieel geoefend kan worden. Het doel: “De bewustwording van de risico’s tijden onderwater HD spuiten” wordt op een goede en duidelijke manier overgebracht door onder andere de brede kennis van TNOA.

Klaas Oost

Klaas Oost

DUC Diving B.V.
Get in Touch

Interested? Contact Us Now!