Started on 13 December 2019 2 dagdelen
op aanvraag

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. De Arbowet eist dat elke werkgever de veiligheid van klanten, medewerkers en aanwezige personen kan garanderen. Er moet altijd BHV georganiseerd zijn en dus dienen er een of meerdere BHV-ers aanwezig te zijn.

Wat is het voordeel van het BHV trainingscentrum?
In ons makkelijk bereikbaar en speciaal voor de BHV en EHBO ingericht trainingscentrum worden scenario’s als in het echt nagespeeld. Voor de praktijktrainingen beschikken wij in Den Haag over een opleidingscentrum met tiental realistische trainingsruimte die jaarlijks weer net even anders zijn. Wij bieden nooit een standaardverhaal, wij komen altijd met trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk. Wij zijn met het OV en auto makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Wie zijn onze BHV instructeurs?
Bij Ten Napel opleidingen staat een ontspannen sfeer tijdens de trainingen voorop. Het beste leerresultaat wordt alleen bereikt als u het naar uw zin heeft. Ons vaste team van geselecteerde instructeurs hebben allemaal een achtergrond met Hulpverlening, Ambulance of Brandweer en geven met hun grote dosis smart view vanuit de praktijk op een levendige en leuke manier les.

Wat kost deze BHV opleiding?
Om het BHV diploma te kunnen behalen dient u de module Brand & Ontruiming en Eerste Hulp te volgen. De tweedaagse BHV opleiding inclusief NIBHV opleidingsboek, oefenmaterialen, koffie- en thee, frisdrank kosten € 225,- inclusief certificaat, lunch en btw. Al onze BHV incompany trainingsmogelijkheden vindt u op de homepagina.